Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu

Lesene igrače Treebird

Ljubke lesene gozdne živalice so namenjene za igro in  kot dekorativni stenski element v otroški sobi ali v predsobi. Spodnji del- podnožje je iz dveh delov, sestavljiv in ga je možno enostavno prilepiti na steno s priloženimi kosi obojestranskega močnega lepila. Živalice so lahke, snemljive in namenjene za igro!   Otroci lahko živali poljubno pobarvajo in jim s svojo domišljijo dodajo svojo osebno noto. Po končani igri se živalice lahko postavijo nazaj na podnožje.  

http://www.youtube.com/watch?v=PIMB6QiRM_s
Razvrsti :
 • Lesene gozdne živalice - sestavljanka + pobarvanka (310016)

  Ljubke lesene gozdne živalice so namenjene za igro in  kot dekorativni stenski element v otroški sobi ali v predsobi. Spodnji del- podnožje je iz dveh delov, sestavljiv in ga je možno enostavno prilepiti na steno s priloženimi kosi obojestranskega močnega lepila. Živalice so lahke, snemljive in namenjene za igro! Otroci lahko živali poljubno pobarvajo in jim s svojo domišljijo dodajo svojo osebno noto. Po končani igri se živalice lahko postavijo nazaj na podnožje. Sestavljen je iz dveh delov, ki se ju enostavno prilepi na zid. Obojestranski samolepilni trak je priložen. Fotografija živalic s hiško  je simbolična, hiška ni všteta v ceno.

   http://www.youtube.com/watch?v=PIMB6QiRM_s


  Skupna dolžina: 99cm (sestavljen iz dveh delov)
  Višina: 14cm

  Debelina: 0,8cm
  Teža: 210g
  Material: topol
  Pritrditveni material: priložen obojestranski samolepilni trak

  Design: Domen Gerkšič


  V košarico
  21,00€
Na Stran      1 - 1 od 1
Arhitekturni studio DMG